Robert Dahlberg

Robert Dahlberg

En hemsida för Grebbestad

För många år sedan i internetmått mätt så införskaffade jag domänen grebbestad.com. Under flera års tid låg grebbestads officiella hemsida under denna domän. Så är det inte längre. Samhällsföreningen driver denna själva under .se domänen. Efter ett tag knöt vi ihop grebbestad.com med en facebook sida som heter Visit Grebbestad. Externa akörer har på senare tid skapat en hemsida som heter snarlikt till vår facebook sida, men har alltså inget med oss att göra och man får tro att det är en slump att de valde just det namnet.

Domänen föll efter ett tag i glömska och uppdaterades inte under en period. Idag däremot är den en testbädd för lite olika tankar och ideér. Du hittar där filmer och bilder samt sporadiska artiklar och snart kommer även tips på vart du kan gå för att få en bit mat eller handla, eller varför inte fixa med båten.

Eftersom det inte finns en uppdragsgivare bakom innehållet på Grebbestad.com kommer jag att kunna publicera de rekomendationer jag känner för. Som ortsbo känner jag till de olika inrättningarna i samhället och jag behöver bara rekomendera det som jag själv känner representerar Grebbestad bäst. Altså inga ambitioner att bli en komplett guide.

Just For Fun!

DELA GÄRNA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email