mäklarfoto strömstad och tanum

Du som mäklare (eller privatperson) vill kunna veta kostanden på förhand vid marknadsföring av objektet. För att göra detta enkelt för dej har jag valt att ta fram fasta priser för flygfotografering och mäklarfoto.

Eftersom utomhusfoto är väderberoende i större utsträckning än interiör så är det bra att ha en bild och filmleverantör nära och som kan rycka ut när vädret är optimalt för just det objektet.

Flygfoto beställning

Har du ett objekt i Strömstad eller Tanums kommun som du behöver flygfotografera eller filma?

Priser mäklarfoto

  • Tanums kommun: Per objekt/Fastighet 1300:-
  • Strömstads kommun: Per fastighet objekt 1300:-
  • Vid två eller flera närliggande drar vi av 100:- per objekt
  • Milersättning: 40:- mil med utgång från Grebbestad

Du får 20 – 30 bilder per objekt färdigredigerade skickade till dej via Wetransfer.

FILMNING & KLIPPNING

Om du skulle vilja ha en film till objektet så hör av dej. Priset på en film varierar beroende på vad man vill åstakomma och hur lång tid vi lägger ner. Jag kan ge dej ett fast pris innan efter att vi diskuterat uppdragets form.

Att tänka på

För utomhusfoto vid mäklarfoto så spelar det stor roll hur solen ligger. Du som mäklare eller fastighetsägare får mer än gärna dubbekolla hur solen ligger och hur skuggorna ser ut och fylla i detta i formuläret. Om ljuset skulle göra att vi behöver omboka så tar jag ut en scoutningsavgift på 500:-.

Jag utför givietvis fotografering utanför Tanum och Strömstad men det fasta priset blir då efter överenskommelse. (Altså innan utförandet)

 

* Lämplig tid för foto: Kontrollera vilken tid på dygnet som passar bäst för foto. Tänk på hur skuggor faller olika tider på dygnet. Detta för att undvika att behöva uppsöka objektet igen. (För att besöka ett objekt och scouta, 500:-)

** Kartlänk: Ibland kan det röra sig om en tomt eller brygga. Då kan du istället välja att lägga en länk till en kartnål i Google i stället.

Exempel

För att se mera exempel på foto och film så får du gärna besöka min fotohemsida.

https://www.robertdahlberg.com