Hemsidor
i alla storlekar

Dahlbergmedia har många års erfarenhet av att hjälpa kunder att få det dom behöver. Vare sig det rör sig om en väldigt enkel hemsida eller en avancerad med specialanpassningar för just din verksamhet.

Teknik & design

Hjälp med all jobbig  teknik, webhotell  och mail. Riktiga hemsidor på egent webhotell. Uppdateringar och support.

Med erfarehet i branchen som sträcker sig ända bak till 1999 då Dahlberg var en av tre utvecklare på ExtraFilm AB i tanumshede och som var längst fram i utvecklingen av att ta emot och framkalla bilder online. Därefter har Dahlberg jobbat med hemsidor och internet både konsultbyråer och som egen företagare.

Hemsideutveckling består för närvarande av en designer, en programmerare och en allt i allo (där Dahlberg är allt-i-allo) för att du som kund skall känna att du kan få den support du behöver och i alla nivåer. Som så många andra i min branch tar jag hjälp av folk från andra länder när det skall göras större projekt men jag skriver inte att jag har 10 programmerare bara för att jag har tillgång till dom! Jag kallar det inte gratis konsultation heller när du ringer och kolla om du vill använda mej. Jag kallar mej själv inte heller för ett team.

Eftersom vi håller en låg profil vad det gäller omkostnader så blir det inte dyrt att anlita DahlbergMedia. Vi har landsbyggdspriser men storstadskvalitet. Och kanske är det därför Karlstad CCC (Stort konferenscenter) anlitar oss.

Grafisk design

Vi tar fram en grafisk design till din hemsida baserat på din företagsprofil. Om du inte har en företagsprofil tar vi gärna fram en åt er.

Webbutveckling

Utvecklar hemsidor i Joomla och WordPress i allt från enklare lösningar till stora och avancerade. Även fristående lösningar i PHP.

Sökmotoroptimering

Självklart ser vi till att du får en bra sökbarhet på din hemsida på Google. Alla våra hemsidor är från början gjord för snabbhet och sökbarhet.

Mobilanpassning

Jadå, alla sidor byggs med tanke på hur dom ser ut i en mobiltelefon. Det är givetvis en självklarhet idag men det är bäst att nämna.

PHP

Utveckling i PHP. Det vill säga att vi kan leverera specialdesignade webb-aplikationer från grunden i Laravel.

JQuery & java

För att frontend skall fungera så smidigt som möjligt. Vi kan tillsammans med PHP och Java framställa de typer av paket som behövs för att göra din hemsida så smidig som möjligt.

Och kunderna tycker ...

Det kostar inget att fråga

Andra kallar det för "Gratis konsultation".