Kustevents nya hemsida

Då var den ”klar”! Tillsammans med en god vän, Anders Knutsson och Kustevent själva har vi åstakommit en synnerligen avancerad fast enkel hemsida. Kunden hade en rad olika önskemål om hur själva aplikationen skulle fungera för att man lätt skall kunna boka turer på deras båtar.

Som vanligt vid släpp av en hemsida är man ju nöjd som tusan men vi inser ju självklart att en hemsida aldrig blir färdig. Bygger man ett utedass, ja då kan det bli färdigt men en hemsida, nej den blir aldrig färdig. Det är inte meningen heller. Den skall komma till en punkt där den är releasbar och man är nöjd, och sedan börjar nästa resa.

En hemsida blir aldrig bättre än den input kunden ger, och denna kunden har varit mycket lyhörd och har varit duktig med att själv bidra. Kunden har haft ett stort intresse av slutprodukten men samtidigt gett oss fria tyglar.

Nu planerar vi vidare för flera hemsidor och projekt med Kustevent vilket skall bli fantastiskt roligt!

Fler hemsidor

Macri – Restaurangen på bryggan

Äntligen var det dags att förnya macri.se. Vi bytte från den gamla Joomla hemsidan till en tillverkad i WordPress. En kalenderfunktion byggdes för underhållning men

Din utemiljö

Din Utemiljö i Munkedal säljer spabad och grillar med mera. Här behövde han en sida som var lätt att uppdatera, sökmotorvänlig (SEO) samt överskådlig.

grebbestadbatforvaring.se

En ny hemsida för Grebbestad varv skapades. Den är byggd för att kunna växa i och vi har flera roliga idéer för denna plattformen.

grebbemarin.se

Grebbemarin hjälper dej med båten. (Och jag hjälpte dom med hemsidan)