Ny programerare och ny redigerare

Det är bara att erkänna, ibland räcker inte tiden till. Därför så har jag nu börjat samarbeta med en redigerare och en programmerare. Skall inte göra en hemlighet av att det är konsulter från andra länder båda två men dom är duktiga och jag litar på dom, även om jag aldrig skakat deras händer.

Det är inte lätt att hitta folk som kan just det jag behöver. Därför har jag letat i nästan ett år för att hittat dom. Nej, det är inget fel på svenska programmerare och flera av mina vänner är just programmerare. Men när det rör sig om WordPress, ja då är det en speciell ”level of geek” man behöver. Och när det gäller redigering, det måste vara någon som fattar vad jag vill. Kommer fortfarande att redigera det mesta av mina bilder när det gäller dom där speciella projekten men när det gäller större event eller kanske de stora bröllopen så kommer jag att ta hjälp. Och WordPress, ja jag har jobbat med webb i över 20 år, men en duktig PHP programmerare har jag aldrig varit. Har fuskat mej fram med plugin som jag byggt om lite grann.

Så jag ser fram emot att kunna erbjuda en bättre och bredare tjänst. Att kunna ordna dom där specialapplikationerna som har varit ”omöjliga” innan. Jag har varit för stolt för att ta hjälp innan. Men är gladare än någonsin att ha folk jag gillar att jobba ihop med vid min sida, även om dom bor långt, väldigt långt bort. Nu känner jag mej inte lika begränsad längre.