Översyn av prissättningen

Vill börja med att tacka dej för att du visar intresse för mina tjänster! Med det sagt så till mitt egentliga meddelande. För att möta stundande konjunktursvängning och elpriser har jag börjat få bli lite mera noggrann med hur jag tar betalt. Ofta så när jag köper in plugin till wordpress, lägger pengar på en facebook annnons eller vid andra omkostnader så låter jag bli att ta betalt för det. Nu måste jag börja att göra det.

Vad som mera blir nytt är att jag kommer att ta ut en milersättning på 35:- milen. Ännu en sak som ändrar sig är att Körkortsfoto kommer att göras på Torsdagar efter 17:00 men till ett reducerat pris. Jag kommer att kunna ta emot andra tider men till ett högre pris. Detta för att slippa ha utrustningen igång hela tiden och dra ström men de gånger som jag bokar in er på annan tid så kommer det att ta längre tid eftersom utrustningen skall startas och boden kanske skall värmas upp och för att kompensera detta kostar det 350:- övrig tid. (Ring alltid före!)